Tognana

Talijanski div koji nudi široku lepezu proizvoda visoke kvalitete, raznih oblika i dekoracija, po pristupačnim cijenama. Strast i pažnja za detalje odražavaju se u nadaleko poznatom talijanskom dizajnu i stilu, kako bi se elegantno oplemenio svaki prostor.

 • 1
  Buy Now End

  Anthony Burghiss A Catwork Orange

Churchill

Sinonim za kvalitetu. Porculan proizveden i glaziran na temperaturama višim od 1400°C, što mu daje izuzetnu otpornost na lomove i oštećenja. Svjetski poznati brand Churchill već godinama dobiva najviša priznanja za svoje proizvode,konstantno prateći najviše standarde u ugostiteljstvu.

 • 1
  Buy Now End

  Anthony Burghiss A Catwork Orange

Natural living 

Kineski porculan proizveden po uzoru na najbolje europske brandove. Kvaliteta, moderne linije i snježno bijela boja daju mu poseban glamurozni izgled. Natural Living porculan predstavlja spoj elegancije i otmjenosti koji može zadovoljiti standarde najprestižnijih restorana.

 • 1
  Buy Now End

  Inox

  Anthony Burghiss A Catwork Orange

Inker

Visokokvalitetni porculan hrvatskog proizvođača Inkerpor d.o.o. Tradicija proizvodnje porculanskog posuđa datira iz daleke 1953.godine. INKER još uvijek opskrbljuje brojne restorane, hotele, bolnice i kućanstva u Hrvatskoj, a izvozi više od 70 % svoje proizvodnje.

 • 1
  Buy Now End

  Anthony Burghiss A Catwork Orange

Adresa
Tenturija 20, Komolac, 20236 Mokošica
Telefon
+385 20 411 508
Mail
staklodubrovnik@yahoo.com
Web
Staklo Dubrovnik